یکی از مباحث چالشبرانگیز در سالهای اخیر، نحوهی برخورد جریانات سیاسی با مسالهی فضای مجازی بوده است.
به گزارش گلستان ما، حجت الاسلام والمسلمین سید محسن طاهری در یادداشتی نوشت: امروزه اهمیت فضای مجازی در ابعاد مختلف سیاسی، امنیتی، اقتصادی، علمی، ارتباطات، تبلیغات و ... بر کسی پوشیده نیست؛ از سوی دیگر هیچ انسان آگاهی سوءاستفاده دشمنان از این فضا را نمیتواند انکار نماید و در این زمینه میتوان به تغییر سبک زندگی اجتماعی و سیاسی از جمله تحمیل لیست های انگلیسی در برخی انتخاباتها به ملت شریف ایران اشاره کرد.
سکاندار فرزانه انقلاب اسلامی، حضرت امام خامنهای نیز همواره بر اهمیت این موضوع تاکید داشتهاند تا جایی که اهمیت فضای مجازی را به اندازهی اهمیت انقلاب اسلامی برشمردهاند.
متاسفانه برخورد اصلاحطلبان تندرو چه در عرصهی مدیریتی (مدیریت دولت بر فضای مجازی) و چه در زمینهی فعالیتهای حزبی و فردی در فضای مجازی، حاکی از عدم رعایت مصالح ملی و عدم التزام عملی به ولایت مطلقهی فقیه است و نباید از چشم مردم غیور و ولایتمدار ایران پنهان بماند. ضمن اینکه نهادهای امنیتی و نظارتی نیز باید این موضوع را در تصمیمگیریهای خود مورد لحاظ قرار دهند.
رویکرد افراد و احزاب سیاسی نسبت به فضای مجازی در دو مقولهی زیر قابل توجه است:
۱ - استمرار فعالیت در پیامرسان صهیونیستی و ضدامنیتی تلگرام
۲ - عدم فعالیت قابل توجه در پیامرسانهای داخلی
تا چند ماه پیش از این، هنوز ابعاد ضدامنیتی تلگرام چندان برای مردم ما روشن نشده بود؛ ضمن اینکه به دلایلی پیامرسانهای داخلی هنوز نتوانسته بودند به حداقل شاخصهای کیفی یک پیامرسان دست پیدا کنند.
اما با روشن شدن ابعاد خیانتکارانهی تلگرام و برنامهریزی بلندمدت و بسیار خطرناک این پیامرسان صهیونیستی در خصوص اقدامات براندازانه و از طرف دیگر تقویت کیفی برخی از پیامرسانهای داخلی که استقبال چندین میلیونی مردم را در پیداشت، انتظار میرفت که مدعیان ملیگرایی و قانونگرایی به حداقل تکلیف ملی و قانونی خود پایبند باشند و از تلگرام به پیامرسانهای داخلی کوچ نمایند و با توجه به تنوع پیامرسانهای داخلی لااقل به یکی از آنها اعتماد کنند.
متاسفانه با گذشت چند ماه از این موضوع مشاهده میشود که این مدعیان، اقبالی به پیامرسانهای داخلی از خود نشان نمیدهند و همچنان اصرار بر حضور در پیامرسان صهیونیستی تلگرام دارند !
نگارنده معتقد است که این مساله از ابعاد گوناگونی قابل تامل و بررسی است:
۱ - بیبرنامگی دولتمردانِ به اصطلاح اعتدالگرا و فیالواقع اصلاحطلب در زمینهی انسداد همهجانبهی تلگرام و تقویت پیامرسانهای داخلی؛ این امر چه بسا حاکی از کوتاهی عامدانهی برخی مدیران در ادامهی تاثیرگذاری خائنانهی تلگرام بر افکار عمومی است!
۲ - گرایش جریان اصلاحطلب تندرو به براندازی نرم که در جریان فتنه سال ۸۸ بر همگان آشکار شد و از سوی دیگر، برنامهریزی تلگرام در همین خصوص؛ اغتشاشات سال ۹۶ شاهد بر این مدعاست.
ادامهی فعالیت اصلاحطلبان تندرو در تلگرام، احتمال ارادهی براندازی نرم را تقویت میکند.
۳ - عدم توجه به راهبرد مهم تقویت کالای داخلی و تولید ملی؛ شکی نیست که فعالیت در پیامرسانهای داخلی، علیرغم برخی نواقص موجود، میتواند بیانگر تعصب و عِرق ملی و زمینهساز تقویت این پیامرسانها و در نتیجه موجب تقویت باور ملی به توانمندی داخلی و جلوگیری از وابستگی هرچه بیشتر به بیگانگان گردد.
ضمناً بیتوجهی به پیامرسانهای داخلی، مصداق روشنی از بیاعتنایی به تاکیدات مکرر رهبر معظم انقلاب در مورد حمایت از تولید ملی خواهد بود.
۴ - داشتن حاشیهی امن برای فعالیتها و ارتباطات غیر اخلاقی و بعضاً ضد امنیتی در زیر چتر تلگرام؛ بخشی از اصلاحطلبان در این دو محور پروندهی درخشانی ندارند و با توجه به گرایش لیبرالیستی اصلاحطلبان و عدم پایبندی بسیاری از آنان به ارزشهای دینی از یک سو و سابقهی اقدامات براندازانهی برخی از آنان از سوی دیگر، میتوان حدس زد که انگیزههای غیراخلاقی و حتی ضد امنیتی نیز در این خصوص وجود دارد.
با توجه به مباحث مزبور، قطعاً میتوان ادعا کرد استمرار فعالیت اصلاحطلبان تندرو در تلگرام و کوچ نکردن به پیامرسانهای داخلی به هر بهانهای که باشد، نقطهی تاریک و نابخشودنی دیگری در کارنامهی عملکرد اصلاحطلبان به شمار میآید و برای همیشه در تاریخ ثبت خواهد شد.
انتهای پیام/
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد